Maisi-kanasupp
Mais ja kanaliha on suppi justkui loodud. Seetõttu alljärgnevalt üks lihtne supiretsept, mis on lõpptulemusena meeltmööda ka lastele! Tänu kiirele valmistusviisile sobib imehästi argiõhtu roaks.
See retsept pärineb raamatust: Lihtsalt linnulihast. Kiired ja kodused road kanast kuni pardini.
Koostisosad
-
- 2 varssellerit
- 1 sibul
- 350 g kanafileed
- 1,3 dl kanapuljongit
- 1 prk (340g) konservmaisi
- 100 g spagette
- soola, pipart
Valmistamine
Haki seller ja sibul ning prae pannil paar minutit. Tükelda kanaliha ning lisa pannile, maitsesta soola-pipaga ning pruunista kiirelt läbi. Vala juurde puljong, lase keema tõusta ning lisa siis mais ja neljaks murtud spagetid. Lase podiseda keskmisel kuumusel seni, kuni spagetid on pehmed.
Soovi korral võid lisada ka väikseid porgandikuubikuid.
Kui soovid vedelikku rohkem, siis lisa täiendavalt puljongit või piima.