4
20-25 min
Eelroad
Meeglasuuriga kanatiivad
Selles retseptis on kolm lihtsat etappi – maitsestamine, grillimine ning glasuuriga katmine. Lõpptulemuseks on mahlased kerged ampsud. Vabalt võite retseptis olevaid koguseid suurendada, kui isu või seltskond suurem. Retsept ise on lihtne, nii et jõuate soovi korral oma õhtustesse sööminguplaanidesse võtta küll:)
Koostisosad
-
- 750 g Rannamõisa jahutatud broileritiivatükke (või poolkoibi vms)
- 1,5 tl küpsetuspulbrit
- 0,25 tl kaneeli
- soola, pipart
- rosé pipart, purustatuna
-
Glasuur
- 1 sl mett
- 1 sl mahedat sinepit
- 0,5 sl hoisin kastet
- 0,5 sl laimimahla
Valmistamine
Sega maitseained omavahel ning hõõru segu broileritiivatükkidele. Küpseta grillil valmis. Sega kokku glasuuri ained ning kasta sellega kokku küpsetatud linnuliha. Hoisin kastme asemel võid proovida ka teriyakit!
Foto: Ragne Värk