3-4
20-30 min
Lõunasöök
Lihtne
Maitsev meekana
Tegemist on mõnusa “hiinakaga”, kus mahlane pannil praetud kanaliha segatakse magus-hapuka meekastmega!
Koostisosad
-
- 500 g kanakintsuliha
- soola, pipart, nisujahu
- 2 hakitud küüslauguküünt
- võid ja õli
-
Kaste
- 3 tl valge veini äädikat
- 1 sl sojakastet
- 50 g pehmet mett
Valmistamine
Tükelda kanaliha, maitsesta soola-pipraga ning kata lihatükid seejärel jahuga. Sulata suuremal pannil pisut võid ja õli ning prae kanaliha mõlemalt poolt kuldseks. Seejärel lisa pannile veel ca 1 sl võid ning hakitud küüslauguküüned. Sega kastmeained omavahel ning vala pannile. Sega ettevaatlikult, et kõik saaks kastmega kokku. Kuumuta minutijagu kastme paksenemiseks ning serveeri koheselt!