4
10 min
Salatid
Gluteenivaba
Meloni-suitsukanasalat
Midagi värsket, midagi toitvat, midagi kerget ning midagi, mis kevad-suvisele ajale igati sobilik. See salat valmib kiirelt ning ei nõua eelnevalt komponentide kuumtöötlemist. Lihtsat pisut hakkimist ning siis võib juba salati seltsis maitsvalt lõuna- või õhtusööki nautida!
Koostisosad
-
- 300 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
- suur peotäis rukolalehti
- suur peotäis salatilehtedesegu
- 600 g meloni viljaliha
- 75 g sinihallitusjuustu
- 4 tl seemneid
- 4 sl Kreeka jogurtit
- heledat sojakastet
- seesamiseemneõli
Valmistamine
Jaota puhastatud salatilehed taldrikutele. Tükelda melon, suitsukana ja sinihallitusjuust ning aseta salatilehtedele. Raputa peale seemned. Lisa salatile Kreeka jogurt ning piserda üle sojakastme ning seesamiseemneõliga. Serveeri!
Foto: Ragne Värk