postthumb
4-le
Grilltoidud

Mesine broileri poolkoib

Kergelt magusamaitselised broilerikoivad on eriti kaval eelnevalt ahjus väga küpseks küpsetada ja anda viimane  lihv ja grillimaitse juurde grillil. Grillil küpsetades on vaja kindlasti jälgida, et need kõrbema ei kipu ja seest korralikult ära küpseksid.

Koostisosad

    • 8 Rannamõisa Jahutatud broileripoolkoiba
    • 2 sl vedelat mett
    • 2 sl austrikastet
    • 1 laimi pressitud mahl
    • Soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega mesi, austrikaste ja laimimahl ühtlaseks. Lisa soola ja pipar. Hõõru segu poolkoibadele ja lase maitsestuda külmkapis vähemalt 2 tundi kuni üleöö. Küpseta 175 kraadises ahjus fooliumiga kaetult 1 tund või grillil fooliumisse pakitult 30 minutit. Küpsemise lõpupoole eemalda foolium ja lase pruunistuda.

Foto: Angeelika Kang
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun