4-le
25 min
Pearoog
Gluteenivaba
Mozzarella, päikesekuivatatud tomati ja basiilikuga täidetud broilerifileed
Mahlane broilerifilee, mis täidetud itaalia köögi klassiku, mahedamaitselise mozzarella juustu ja päikesekuivatatud tomatitega. Kõrvale sobivad suurepäraselt võis praetud kukeseened.
Koostisosad
-
- 4 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
- soola ja musta pipart
- 100 g delikatess mozzarella juustu
- 8 päikesekuivatatud tomatit
- värsket basiilikut
- kukeseeni
- praadimiseks võid ja õli
Valmistamine
Lõika broilerifilee sisse tasku, kuhu pane viilutatud mozzarellat, päikesekuivatatud tomateid ja basiilikut. Maitsesta soola ja musta pipraga. Prae pannil või ja õli segus mõlemalt poolt 5 minutit. Prae ka kukeseeni paar minutit ja serveeri koos broilerifileega.
Foto: Angeelika Kang