postthumb
4-le
25 min
Pearoog
Gluteenivaba

Mozzarella, päikesekuivatatud tomati ja basiilikuga täidetud broilerifileed

Mahlane broilerifilee, mis täidetud itaalia köögi klassiku, mahedamaitselise mozzarella juustu ja päikesekuivatatud tomatitega. Kõrvale sobivad suurepäraselt võis praetud kukeseened.

 

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • soola ja musta pipart
    • 100 g delikatess mozzarella juustu
    • 8 päikesekuivatatud tomatit
    • värsket basiilikut
    • kukeseeni
    • praadimiseks võid ja õli

Valmistamine

Lõika broilerifilee sisse tasku, kuhu pane viilutatud mozzarellat, päikesekuivatatud tomateid ja basiilikut. Maitsesta soola ja musta pipraga. Prae pannil või ja õli segus mõlemalt poolt 5 minutit. Prae ka kukeseeni paar minutit ja serveeri koos broilerifileega.

Foto: Angeelika Kang

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun