Omletivrapp
Pisut teistsugune vrapiretsept, mis sisaldab muuhulgas ka omletti. Seetõttu sobib seesugune amps hästi ka hommikusöögiks. Kuna see toit maitseb hästi ka külmana, siis võib selle paberisse pakkida ning piknikukorvi pista!
Koostisosad
-
- 150 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
- 2 tortiljat (ca 19 cm läbimõõduga)
- 2 sl sulatatud juustu
- rukolalehtilehti
- 1 marineeritud kurk
- 2 sl Kreeka jogurtit või meelepärast salatikastet
- soola, pipart
-
Omlett
- 2 muna
- 4 sl piima
- soola, pipart
Valmistamine
Valmista esmalt omlett: klopi komponendid omavahel vahule, maitsesta soola-pipraga. Kuumuta väiksemal pannil pisut õli ning vala pool munasegust pannile. Küpseta omlett mõlemalt poolt valmis ning tõsta taldrikule. Valmista ülejäänud segust ka teine omlett.
Prae kintsuliha pannil mõlemalt poolt valmis, vahepeal maitsesta kindlasti soola-pipraga! Seejärel lõika linnuliha viiludeks.
Määri tortiljadele sulatatud juust. Aseta mõlematele tortiljadele küpsetatud omlett. Lisa rukolalehed ning kurgiviilud. Seejärel jaota peale kanaviilud. Piserda üle Kreeka jogurti või salatikastmega ning maitsesta soola-pipraga. Keera tortiljad rulli ning asu sööma!
*Broilerikintsuliha asemel võite kasutada ka juba küpsetatud linnuliha.
**Soovi korral võid täidisesse lisada ka eelnevalt pannil praetud kukeseeni!