2
35 min
Salatid
Koostisosad
-
- 1 Rannamõisa jahutatud pardifilee nahka
- 2 õuna
- 1-2 sl mett
- 250 g Rannamõisa jahutatud pardimaksa
- 1 shallot sibulat
- ca 1 dl punaseveini äädikat
- 1-2 sl murulauku
- 1-2 sl estragoni
- tumedat teraleiba või -saia
- sool, pipar
Valmistamine
Võta pardifileel nahk maha, tükelda see kuubikuteks ning pane külmale pannile. Võta pannilt ja maitsesta soolaga, rasv kurna purki. Puhasta õunad seemnetest ja lõika sektoriteks ning glasuuri pannil koos meega pehmeks. Maitsesta pardimaks soola ja pipraga ja prae kuumal pannil mõlemalt poolt koos hakitud sibulaga küpseks. Lõpus lisa pannile äädikas ja kuumuta veel. Siis lisa segusse tükeldatud üridid ja serveeri röstleivaga
Valmistamiseks sobib nii pardi-, kana- kui ka küülikumaks.