Panniroog kana, muna ja niitnuudlitega
On see hommiku- või lõunasöök. Või on see sobiv hoopis õhtuks? Tegelikult sobib söömiseks ükskõik mis ajal. Valmib lihtsalt ning on parajalt toitev. Muuseas, see retsept on gluteenivaba. Valmistamiseks on lisaks kanale, munale, tomatipasta ja ürtidele kasutatud pruuni riisi niitnuudleid. Viimaseid on valmistatud riisijahust. Nende valmis saamiseks on vaja nuudlid vaid korraks keeva vette pista. Poodidest võite leida neid sealt, kus asuvad erinevad sushi valmistamise tooted, kookospiimad ja muu taoline.
Koostisosad
-
- 200 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed või broilerikintsuliha
- soola
- 200 g pastakastet või tomatipastat
- 0,5 dl vett
- 2-3 sl peeneks hakitud punet (või muud meelepärast ürti)
- 150 g kodujuustu
- 75 g pruuni riisi niitnuudleid
- 2 muna
Valmistamine
Lõika broilerifilee(d) väiksemateks tükkideks ning pruunista neid pannil õlis minutijagu, maitsesta soolaga. Seejärel sega juurde pastakaste. Lisa vesi ja pune. Lase madalal kuumusel haududa paar minutit. Seejärel sega juurde kodujuust.
Niitnuudlite valmistamiseks pane need keevasse vette ning lase seal seista paar minutit. Seejärel nõruta ning loputa külma veega. Lisa need pannile ning sega kõik pannil olev üksteisega kokku. Seejärel tee pannile kaks nö pesa, millesse löö munad. Maitsesta soolaga ning raputa kogu roale peale juustu. Lase kaane all madalal kuumusel haududa seni, kuni munad on hüübinud ja valmis (munakollane peab jääma vedel). Serveeri koheselt!