3-4
2 h 30 min
Pearoog
Maitsev
Pardikoivad teriyaki-meekastmega
Pardikoibade valmistamine on tegelikult lihtne, oluline on seda ahjus küpsetada liha pehmenemiseni, mis võtab omajagu aega. Selle eest on aga lõpptulemus äärmiselt mõnus!
Koostisosad
-
- 3-4 Rannamõisa jahutatud pardikoiba
- soola pipart
- 1 sl teriyaki kastet
- 1 tl mett
- 0,5 dl vett
- 2 sl võid
Valmistamine
Maitsesta pardikoivad heldelt soola ja pipraga ning hõõru kokku teriyaki ja meega. Seejärel aseta pardikoivad ahjuvormi*. Vala põhjale vesi ning tõsta lihale võitükikesed. Tõsta vormi peale kaas või kata fooliumiga ning küpseta pardikoibasid 15 minutit 225 kraadi juures, seejärel küpseta 160 kraadi juures 2 tundi.
*Ahjuvorm peab olema võimalikult paras pardikoibade jaoks.