postthumb
3-4
2 h 30 min
Pearoog
Maitsev

Pardikoivad teriyaki-meekastmega

Pardikoibade valmistamine on tegelikult lihtne, oluline on seda ahjus küpsetada liha pehmenemiseni, mis võtab omajagu aega. Selle eest on aga lõpptulemus äärmiselt mõnus!

Koostisosad

Valmistamine

Maitsesta pardikoivad heldelt soola ja pipraga ning hõõru kokku teriyaki ja meega. Seejärel aseta pardikoivad ahjuvormi*. Vala põhjale vesi ning tõsta lihale võitükikesed. Tõsta vormi peale kaas või kata fooliumiga ning küpseta pardikoibasid 15 minutit 225 kraadi juures, seejärel küpseta 160 kraadi juures 2 tundi.

*Ahjuvorm peab olema võimalikult paras pardikoibade jaoks.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun