15 min
Võileivad
Söö külmalt
Peedi-suitsukanavõie
See võie, mis oma armsa roosaka värvuse on saanud tänu peedile, sobib ideaalselt leivale, saiale, ciabattale….. Ja lisaks lihtsalt valmivale peedivõidele veel üks särtsakas koriandrimääre.
Koostisosad
-
Peedivõie
- 100 g toorjuustu, toasooja (Farmi)
- 50 g keedetud peeti
- 50 g suitsutatud broilerikintsuliha (nahata kogus)
- soola,pipart
-
Koriandri-mädarõikamääre
- 1 suur peotäis värsket koriandrit
- 125 g toorjuustu, toasooja (Farmi)
- 1 tl mädarõigast
- 2 sl riivitud juustu
- soola, pipart, suhkrut
Valmistamine
Peedivõide valmistamiseks pane kõik ained kaussi ning mikserda seni, kuni saad ühtlase segu. Vajadusel maitsesta.
Koriandri-mädarõikamäärde valmistamiseks pane kõik ained kaussi ning mikserda korralikult ühtlaseks massiks. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
Retseptis ette antud kogustest saab 200 g määret.
Määrded säilivad külmkapis ca 5 päeva!
*Pildil olev esimene kreem on magus ning tehtud võrdses koguses Kreeka jogurtist ning šokolaadiga toorjuustukreemist!
Foto: Ragne Värk