Peekonisse mähitud singi-juustutäidisega broilerifilee
Tegemist on ühe lihtsa retseptiga, mis ebaõnnestuda ei saa. Järgnevalt valmib mahlane kanafilee, millel täidiseks sulatatud juust, parmesan ja sink ning mis on mähitud enne küpsetamist peekoniviiludesse. Viimane aitab, lisaks suurepärasele maitse andmisele, säilitada kanafilee mahlakust küpsemise ajal.
Koostisosad
-
- 3 Rannamõisa jahutatud broilerifileed
- soola, pipart
- 3 sl sulatatud juustu
- 3 singiviilu
- 3 sl peenelt riivitud parmesani
- ca 9 suitsupeekoniviilu
Valmistamine
Lõika kanafileede külgedele horisontaalselt sügavad sisselõiked, ilma liha täielikult läbilõikamata. Maitsesta soola ja pipraga. Seejärel laota fileedele täidis: määri lihade lõikepindadele sulatatud juustu, seejärel kata singiviiludega ning raputa peale parmesani. Kata korralikult ülemise fileepoolega, et täidis jääb ilusti täidiseks ega valgu kuskilt välja. Seejärel mähi fileed peekoniviiludesse, jälgides taas, et ka sisselõikekoht saaks ilusti kaetud. Küpseta 180 kraadi juures 25-30 minutit, Serveeri tatra, riisi ja/või kodujuustuga.