4
10 min
Grilltoidud
Gluteenivaba!
Pestomarinaad kanalihale
See marinaad võib kindlasti kandideerida iga-aastase lemmikretsepti tiitlile! Valmib äärmiselt lihtsalt ning lõpptulemus on suurepärane.
Foto: Ragne Värk
Koostisosad
-
- 750 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
- soola, pipart
-
Marinaad
- 4 sl pestot
- 4 sl oliiviõli
- 2 sl valgeveiniäädikat
- 4 küüslauguküünt (soovi korral), viilutatuna
Valmistamine
Sega marinaadiained omavahel ning pane koos linnulihaga kaussi. Kata toidukile või kaanega ning jäta maitsestuma vähemalt kolmeks tunniks (kõige parem üleöö). Vahetult enne grillimist maitsesta fileed soola ja pipraga ning küpseta grillil mõlemalt poolt valmis.
Traditsioonilise basiilikupesto asemel võid kasutada mis tahes pestot!