postthumb
Pearoog

Pestoses koorekastmes broileritiiva õlaosad brokkoliga

Mida rohkem sügis endast märku annab, seda tihedamini kohtab toidulaual ahjuroogasid. Kes hindab toidu juures lihtsat valmistusviisi, siis see retsept on just sobilik. Sega-kõik-kokku-viska-ahju road on kiirel ajal lausa elupäästjad.

Retsept ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa jahutatud  broileritiiva õlaosasid
    • 4 sl basiiliku pestot (ikka kuhjaga)
    • 400 g brokkolit
    • 3 küüslauguküünt
    • soola, pipart (ca 0,5 tl)
    • 100 ml vahukoort

Valmistamine

Sega kausis õlaosad, brokkoli õisikud, pesto, purustatud küüslauk, sool ja pipar. Vala segu võitatud vormi ning lisa ka 100 ml keevat vett. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit. Vala vormi ka koor, sega ning küpseta veel 20 minutit kuni õlaosad on kuldpruunid. Serveeri koos riisiga.

Foto: Andra Kalda
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun