Pearoog
Pestoses koorekastmes broileritiiva õlaosad brokkoliga
Mida rohkem sügis endast märku annab, seda tihedamini kohtab toidulaual ahjuroogasid. Kes hindab toidu juures lihtsat valmistusviisi, siis see retsept on just sobilik. Sega-kõik-kokku-viska-ahju road on kiirel ajal lausa elupäästjad.
Retsept ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)
Koostisosad
-
- 400 g Rannamõisa jahutatud broileritiiva õlaosasid
- 4 sl basiiliku pestot (ikka kuhjaga)
- 400 g brokkolit
- 3 küüslauguküünt
- soola, pipart (ca 0,5 tl)
- 100 ml vahukoort
Valmistamine
Sega kausis õlaosad, brokkoli õisikud, pesto, purustatud küüslauk, sool ja pipar. Vala segu võitatud vormi ning lisa ka 100 ml keevat vett. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit. Vala vormi ka koor, sega ning küpseta veel 20 minutit kuni õlaosad on kuldpruunid. Serveeri koos riisiga.