1
25 min
Pearoog
Pitsa kana
Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee
Koostisosad
-
- 160 g jahutatud broileri kintsuliha
- 55 g paprikat
- 70 g lemmikjuustu
- 70 g 100% tomatipüreed
- 80 g ananassi
- 40 g rukolat
- 1 tl mett
-
Maitsestamiseks
- Pitsamaitseaine
- Sool
- Tšilli
- Must pipar
- Sidrun mahla pressimiseks
Valmistamine
- Kuumuta ahi 200 kraadini.
- Sega kausis kokku tomatipüree, värskelt pressitud sidrunimahl, mesi, pitsa maitseaine, sool ja tšilli maitseaine.
- Senikaua pane kanafilee küpsetuspaberile ja peale köögikile ning tambi ettevaatlikul võimalikult õhukeseks. Seejärel küpseta ahjus 10 minutit.
- Senikaua riivi juust, tükelda ananass ja paprika ning pese salatiroheline.
- Võta kanafilee ahjust välja ja määri peale pitsakaste, siis riivitud juust ja siis ananass ja paprika, küpseta ahjus kuni juust läheb kuldpruuniks.
- Serveeri kana salatirohelisega.