Poole-tunni võiroosid suitsukanaga
Nende võirooside eeltöö käib kiiresti ning juba poole tunni pärast väljuvad ahjust tõeliselt maitsvad kihilised saiakesed, kus lisandiks suitsukana.
Koostisosad
-
- 500 g pärmi-lehttainast
- 100 g toasooja võid
- 175 g Rannamõisa suitsutatud broileri kintsuliha
- meresoola
Valmistamine
Mikserda toasoe või ja broileri kintsuliha ühtlaseks massiks, maitsesta soolaga. Kui kasutad valmis-rullitud tainast, laota see lihtsalt lauale (vastasel juhul, rulli tainas ca 0,5cm paksuseks). Määri peale suitsukanavõi. Lõika tainas pikkupidi pooleks ning teistpidi viieks, et tekiks 10 ruudukest. Valmista võiroosid: suru nurgad tainaruudu keskele. Tekkinud uue tainaruudu nurgad suru uuesti tugevasti keskele kokku (täpsemalt vaata voltimist allolevatelt piltidelt). Aseta volditud tainaruudud ahjuplaadile ning küpseta 210 kraadi juures ca 20 minutit.