postthumb
10 tk
45 min
Pirukad
Lihtne

Poole-tunni võiroosid suitsukanaga

Nende võirooside eeltöö käib kiiresti ning juba poole tunni pärast väljuvad ahjust tõeliselt maitsvad kihilised saiakesed, kus lisandiks suitsukana.

Koostisosad

    • 500 g pärmi-lehttainast
    • 100 g toasooja võid
    • 175 g Rannamõisa suitsutatud broileri kintsuliha
    • meresoola

Valmistamine

Mikserda toasoe või ja broileri kintsuliha ühtlaseks massiks, maitsesta soolaga. Kui kasutad valmis-rullitud tainast, laota see lihtsalt lauale (vastasel juhul, rulli tainas ca 0,5cm paksuseks). Määri peale suitsukanavõi. Lõika tainas pikkupidi pooleks ning teistpidi viieks, et tekiks 10 ruudukest. Valmista võiroosid: suru nurgad tainaruudu keskele. Tekkinud uue tainaruudu nurgad suru uuesti tugevasti keskele kokku (täpsemalt vaata voltimist allolevatelt piltidelt). Aseta volditud tainaruudud ahjuplaadile ning küpseta 210 kraadi juures ca 20 minutit.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun