postthumb
8-le
10 min
Võileivad

Praesaiad kurgi-murulaugukattega

Üks äärmiselt maitsev ja suviselt värskendav võileivakate. Tegemist lihtsa mugavustoiduga juhuks, kui äkitselt keset toimetusi tunned nälga.

Koostisosad

    • 1 pikk kurk
    • kimp murulauku
    • 4 sl kreeka jogurtit
    • 150 g Rannamõisa suitsutatud kalkunirinnafileed
    • soola, pipart
    • toasooja võid
    • lapiksaiaviile

Valmistamine

Riivi kurk jämeda riivipoolega. Haki murulauk ning lõika sink peenikesteks ribadeks. Sega ained omavahel kokku ning maitsesta soola ja pipraga. Määri saiadele või ning prae pannil võiga mõõritud pool all krõbedaks

Soovitused:

  • Retseptis kasutatavat kurki koorida pole vaja;
  • Kui soovid võid asendada kreeka jogurti sama koguse hapukoorega.
  • Lisa ka mõned marineeritud kurgid
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun