8-le
10 min
Võileivad
Praesaiad kurgi-murulaugukattega
Üks äärmiselt maitsev ja suviselt värskendav võileivakate. Tegemist lihtsa mugavustoiduga juhuks, kui äkitselt keset toimetusi tunned nälga.
Koostisosad
-
- 1 pikk kurk
- kimp murulauku
- 4 sl kreeka jogurtit
- 150 g Rannamõisa suitsutatud kalkunirinnafileed
- soola, pipart
- toasooja võid
- lapiksaiaviile
Valmistamine
Riivi kurk jämeda riivipoolega. Haki murulauk ning lõika sink peenikesteks ribadeks. Sega ained omavahel kokku ning maitsesta soola ja pipraga. Määri saiadele või ning prae pannil võiga mõõritud pool all krõbedaks
Soovitused:
- Retseptis kasutatavat kurki koorida pole vaja;
- Kui soovid võid asendada kreeka jogurti sama koguse hapukoorega.
- Lisa ka mõned marineeritud kurgid