4
25 min
Lõunasöök
Gluteenivaba
Kreemjas lillkapsapüreesupp
Üks üdini kreemjas ja maitserohke püreesupp, mida täiustab marineeritud ja suitsutatud broilerikintsuliha.
Koostisosad
-
- 1 kg lillkapsast
- 4 küüslauguküünt
- 1 sibul
- 1,6 l puljongit
- 2 peotäit riivitud juustu
- soola, pipart
-
Peale
- 1 pk Rannamõisa marineeritud suitsutatud broilerikintuliha
- rohelisi võrseid, kooritud kanepiseemneid
- oliiviõli, soola, pipart
Valmistamine
Pane lillkapsaõisikud, pooleks lõigatud küüslauguküüned ja neljaks lõigatud sibul koos puljongiga potti. Lase sel keema tõusta ning seejärel keeda keskmisel kuumusel lillkapsa pehmenemiseni. Püreesta supp ning lisa seejärel riivjuust. Kuumuta kiirelt läbi ja maitsesta lõplikult.
Jaota supp kaussidesse. Tõsta peale viilutatud broilerikintsuliha ja võrsed. Nirista supile oliiviõli ning raputa peale kanepiseemneid. Lisa maitseks soola ja pipart.