postthumb
1
20 min
Hommikusöögid
Gluteenivaba

Ricotta omlett

See omlett valmib pisut teisiti, kui tavapärase retsepti järgi valmistatu. Nimelt on munasegusse valmistamisel lisatud pisut ricotta kohupiima, mis roa tekstuurilt meeldivalt täidlaseks muudab.

Koostisosad

    • 2 muna
    • 2 sl ricotta kohupiima
    • 2 sl vett
    • 2 sl piima
    • soola, pipart
  • Täidis

Valmistamine

Pane kõik komponendid kaussi, lisa maitseks soola ja pipart ning vahusta vispliga kogu segu korralikult segamini. Seejärel kuumuta pannil pisut õli ning vala segu pannile küpsema. Alanda kuumus keskmise temperatuurini (või pisut isegi madalamale). Kui pannil munasegu äärtest küpsema hakkab, siis lükka lusikaga servasid panni keskele, et vedelamad kohad jällegi äärtesse valguks – nii küpseb omlett ühtlaselt. Laota ühele omletipoolele riivitud juust, ribadeks lõigatud singiribad ning hakitud till. Tõsta üks omletipool teisele ning serveeri koheselt meelepäraste lisanditega!

Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun