Rikkalik bruschetta seente ja toorsuitsusingiga
Suurepärane kiire vahepala esmase nälja kustutamiseks või maitsev kosutus peale väsitavat tööpäeva. Veidi rikkalikuma kattega bruschetta, mis sobib eelkõige kukeseente ja vürtsika maitse eelistajatele.
Koostisosad
-
- 2 piklikku ciabattat või täisterasaia
- 0,5 sibulat
- 150 g kukeseeni
- 2 küüslauguküünt
- 4 sl pastakastet
- 100 g Rannamõisa toorsuitsu kalkuni rinnafileed
- rukolalehti
- parmesani
- pipart
Valmistamine
Haki sibul ning puhasta ja tükelda väiksemaks kukeseened. Prae pannil õlis sibul kergelt klaasjaks, lisades poole küpsemise pealt juurde kukeseened. Maitsesta soola ja pipraga ning prae seni kuni sibul ja kukeseened on pehmed.
Rösti saiu ahjus (grillrežiimile) kuni need on pealt krõbedad. Seejärel lõika saiad pooleks ning määri saiade lõikepooli pooleks lõigatud küüslauguküünega. Seejärel määri peale pastakaste, raputa peale rukolalehed ning aseta peale praetud kukeseenesegu. Lõika toorsuitsu kalkunifilee õhukesteks viiludeks ning aseta kukeseenesegu peale. Kõige lõpuks raputa peale parmesanilaaste. Jahvata peale veidi musta pipart ning serveeri.