postthumb
2
20 min
Võileivad
Lihtne

Rikkalik bruschetta seente ja toorsuitsusingiga

Suurepärane kiire vahepala esmase nälja kustutamiseks või maitsev kosutus peale väsitavat tööpäeva. Veidi rikkalikuma kattega bruschetta, mis sobib eelkõige kukeseente ja vürtsika maitse eelistajatele.

Koostisosad

    • 2 piklikku ciabattat või täisterasaia
    • 0,5 sibulat
    • 150 g kukeseeni
    • 2 küüslauguküünt
    • 4 sl pastakastet
    • 100 g Rannamõisa toorsuitsu kalkuni rinnafileed
    • rukolalehti
    • parmesani
    • pipart

Valmistamine

Haki sibul ning puhasta ja tükelda väiksemaks kukeseened. Prae pannil õlis sibul kergelt klaasjaks, lisades poole küpsemise pealt juurde kukeseened. Maitsesta soola ja pipraga ning prae seni kuni sibul ja kukeseened on pehmed.

Rösti saiu ahjus (grillrežiimile) kuni need on pealt krõbedad. Seejärel lõika saiad pooleks ning määri saiade lõikepooli pooleks lõigatud küüslauguküünega. Seejärel määri peale pastakaste, raputa peale rukolalehed ning aseta peale praetud kukeseenesegu. Lõika toorsuitsu kalkunifilee õhukesteks viiludeks ning aseta kukeseenesegu peale. Kõige lõpuks raputa peale parmesanilaaste. Jahvata peale veidi musta pipart ning serveeri.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun