4
30 min
Supid
Koostisosad
-
- 350 g pastinaaki (koorimata kogus)
- 800 g brokolit
- 1,5 l vett
- 3-4 dl kookospiima
- soola
- hakitud ja röstitud metspähkleid (serveerimiseks)
-
Lihapallid
- 450 g Rannamõisa hakitud broilerikintsuliha
- näpuotsatäis koriandrit
- soola, pipart
- 0,75 tl köömneid
Valmistamine
Koori ja tükelda pastinaak. Lõika brokoli väiksemateks tükkideks. Pane vesi potti, lisa brokoli, pastinaak ning maitsesta soolaga. Lase keema ning seejärel keeda keskmisel kuumusel kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta supp korralikult ning lisa segades juurde kookospiim. Maitsesta.
Lihapallide valmistamiseks sega kõik ained omavahel. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi käte vahel hakklihasegust pisikesed pallikesed ning küpseta pannil (kaane all) need valmis.
Paku suppi koos lihapallide ja metspähklipuruga.
Hakklihapalle võid küpsetada ka ahjus 180 kraadi juures.
Pisikesi hakkpalle küpseta u 20 minutit.