4-le
Pastaroad
Rooma broilerifilee
Paprika ja tomatiga kanahautis, mis maitseb hea keedetud pastaga. Serveerimisel raputa soovi korral peale riivitud parmesani.
Koostisosad
-
- 4 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
- soola ja musta pipart
- 2 sl õli
- 1 punane paprika
- 100 g prosciuttot
- 2 küüslauguküünt
- 400 g tomateid
- 1 dl punast kuiva veini
- 1 tl kuivatatud tüümiani
- 1 tl kuivatatud punet
- 1 dl kanapuljongit
- 1 dl hakitud basiilikut
Valmistamine
Maitsesta broilerifileed soola ja pipraga. Prae pannil õlis mõlemalt poolt 3 minutit. Tõsta kõrvale. Prae pannil ribadeks lõigatud paprikat ja prosciuttot 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk. Prae minuti jagu ja lisa hakitud tomatid, vein ja ürdid. Lisa puljong ja broilerifileed. Sega läbi ja hauta kaane all 20- 30 minutit, kuni liha on küps. Lisa basiilik ja serveeri.