postthumb
6
1 h
Pearoog
Gluteenivaba

Särtsakas kalkunikarri

See on mõnusalt vürtsikas kalkunikarri. Sobib imehästi jahedatel ilmadel oma mõnusa vürtsikusega.

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa kalkuni rinnafileed
    • 2 sl oliiviõli
    • 1 punane sibul
    • 1 küüslauguküüs
    • 20 g ingverit
    • 16 g punast tšillit
    • 0,5 tl vürtsköömneid
    • 1 tl punase karri pastat
    • 500 g tomatipastat
    • 100 ml vett
    • 200 g kookospiima
    • soola/suhkrut/tšillipipart/lehtpeterselli/laimi

Valmistamine

Tükelda sibul, küüslauk, ingver  ja tšilli peeneks ja kuumuta need potis oliiviõlis klaasjaks. Tükelda kalkuni rinnafilee väiksemateks tükkideks ning lisa potti, pruunista igast küljest. Järgmisena lisa potti vürtsköömned, punase karri pasta, tomatipasta, vesi ja kookospiim. Kuumuta keemiseni ning hauta madalal tulel. Maitsesta kaste soola, suhkru ja tšillipipraga.
Serveeri juurde (jasmiini)riisi, lehtpeterselli ja laimi.

Soovi korral võid lisada kastmele toekuse lisamiseks ka kikerherneid!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun