postthumb
3-4
30-40 min
Lõunasöök
Klassika

Sibulaklops

Sibulaklops on paljudele tõeline nostalgiaroog. Kui traditsiooniliselt valmib see toit veiselihast, siis seekord on pannile pistetud hoopis kanaliha.

Koostisosad

    • 600 g broilerikintsuliha
    • soola, pipart
    • 3 sibulat
    • 50 g võid
    • 3 sl jahu
    • 3-4 dl puljongit
    • 50 g hapukoort
    • värsket tilli

Valmistamine

Koori ja viiluta sibulad ning prae pannil rasvaines klaasjaks. Raputa sibulaviiludele praadimise ajal peale soola, et viimane kõrbema ei läheks. Teisel pannil tambi kintsuliha õhemaks ning prae pannil õlis mõlemalt poolt kergelt jumekaks.

Vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Tõsta pannilt. Samal pannil sulata keskmisel kuumusel või ning lisa seejärel segades juurde jahu. Seejärel vala tasapisi juurde puljong, ise samal ajal kastet vispeldades. Alanda kuumust ning sega juurde hapukoor, maitsesta. Tõsta kanaliha kastmesse ning lase kaane all haududa 5-8 minutit. Tõsta peale sibulaviilud ning hakitud till ning serveeri!

 Sibulaklopsi juurde sobib hästi:
*Kartulipuder või mõni muu köögiviljapüree
*Tatar või kuskuss
*Aurutatud köögiviljad
*Ahjujuurikad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun