3
30 min
Pearoog
Sinepimarinaadis broilerikintsud
Lihtsa vaevaga valmiv lõuna- või õhtusöök. Tegemist on retseptiga, kus broilerikintsud on enne küpsetamist kiirelt marinaadi pistetud ning seejärel koos puljongiga hauduma pandud. Lõpptulemusena saab valmis maitsev argipäevasöök, mida sobilik pakkuda värske salati, tatra või keedukartulitega.
Koostisosad
-
- ca 800 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsu, seljata
- 2,5-3 dl köögiviljapuljongit
- 2 sibulat
- soola
-
Marinaad
- 2 sl riisiäädikat
- 1 sl sinepit
- 3 sl tomatipastat
- 1 sl pruuni suhkrut
Valmistamine
Sega omavahel marinaadi ained. Pane broilerintsud ahjuvormi, lisa marinaad ning sega, et kõik kanatõkid saaksid marinaadiseguga kokku. Viiluta sibul, lisa kanale ning jäta maitsestuma vähemalt 30 minutiks. Seejärel raputa kanale maitsestamiseks soola, vala juurde puljong ning küpseta ahjus kaaneg akaetult 180 kraadi juures 45 minutit.
Kastmeks kasuta ahjuvormi tekkinud küpsetusvedelikku!