postthumb
8tk
1 h
Pirukad

Suitsukana-juustupirukad, mis valmivad võileivagrillis

Üks teistsugune pirukaretsept, mis valmib ahjus küpsemise asemel hoopis võileivagrillis. Nii et, otsige oma võileivagrillid köögikapist ülesse ning pange kuumenema pirukate valmistamiseks.

Kuna pirukatainas sisaldab kuivpärmi, siis pirukad kerkivad võileivagrillis ilusti!


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 3 dl nisujahu
    • 1 dl odrajahu
    • 1 tl kuivpärmi
    • 0,5 tl soola
    • 1 sl suhkrut
    • 1 dl käesooja vett
    • 150 g Farmi Türgi jogurtit
    • 175 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
    • 50 g riivitud juustu

Valmistamine

Sega vesi kokku omavahel kokkusegatud kuivainetega. Lisa Türgi jogurt ning sega kõik ühtlaseks tainaks. Lase soojas kohas tainal kerkida ca 10 minutit. Seejärel sega tainasse tükeldatud suitsukana ning riivitud juust.

Pane kuhjaga supilusikatäis tainast võilevagrilli igasse süvendisse ning seejärel küpseta võileivagrillis ca 10-12 minutit.

Kõige parem soojalt!LisainfoLisa täidisesse ka paar purustatud küüslauguküünt!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun