Suitsukanapasta 10 minutiga
Pastaroad on alati meeldiv väljapääs kiire lõuna- või õhtusöögimure lahendamiseks. Seetõttu on hea, kui köögikapis on kindlalt olemas üks pakk makarone. Järgnevalt üks kiirelt valmiv toit, kus pasta keetmise ajal saad teha ülejäänud ettevalmistamised ning seetõttu kulub roa tegemisest taldrikule jõudmiseni ca 10 minutit.
Koostisosad
-
- 300 g meelepärast pastat
- soola, pipart
- 2 dl rõõska koort (35%)
- 0,5 sidruni riivitud koort
- 300 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
- 2 sl hakitud maitserohelist (basiilik, tüümian või petersell)
- 50 g riivitud parmesani
- 6 tk kirsstomatit
- Serveerimiseks oliiviõli ja parmesani
Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks (al dente). Nõruta lohakalt.
Samal ajal kuumuta pannil vahukoor, lisa riivitud sidrunikoor ja suitsukanatükid. Kuumuta läbi ning lisa seejärel keedetud pasta, maitseroheline ja parmesan. Sega ning vajadusel maitsesta. Serveeri kirsstomatite ning veidikese oliiviõli ja parmsaniga!
*Suitsukana asemel võid vabalt kasutada ka juba valmis küpsetatud kanaliha! Samuti võid kasutada jahutatud linnuliha, sellisel juhul prae lihatükid esmalt pannil õlis valmis ning seejärel lisa vahukoor, sidrunikoor jne.