4
1 h
Pearoog
Gluteenivaba
Tatra-kalkunihautis
Road, mis valmivad iseenesest on lihtsalt suurepärased – justnagu seesama roog siin.
Koostisosad
-
- 0,5 sibulat
- 2 dl tatart, keetmata
- 400 g Rannamõisa jahutatud kalkuniguljašši
- 2 dl kanapuljongit
- 1 dl rõõska koort (10%)
- 100 g sulatatud juustu
- 2 sl riivitud parmesani
- soola, pipart, maitserohelist
Valmistamine
Lõika sibul viiludeks ning prage pannil klaasjaks, tõsta ahjuvormi. Lisa tatar, vala juurde puljong, koor ning sega sisse sulatatud juust. Küpseta kaane või fooliumi all 180 kraadi juures 20 minutit. Vahepeal pruunista kalkuniguljašš, maitsesta soola ja pipraga ning lisa vormi peale 20 minutit küpsemist. Küpseta veel kaane all 20 minutit. Seejärel sega juurde parmesan, maitsesta vajadusel ning raputa üle maitserohelisega! Serveeri!