1
40 min
Lõunasöök
Teriyaki kana
Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee
Koostisosad
-
- 170 g jahutatud broileri kintsuliha
- 115 g maisitõlvikut
- 60 g paprikat
- 60 g suvikõrvits
- 3 tl oliiviõli extra virgin
- 45 g baklažaani
-
Maitsestamiseks
- Teriyaki marinaad
- Must pipar
- Sool
Valmistamine
- Määri kana kokku Teriyaki marinaadiga ja lase seista senikaua, kuni ahi soojeneb 200 kraadini, küpseta kana 25-35 minutit ahjus.
- Senikaua tükelda köögiviljad, jäta suured tükid, määri need kokku õliga ja maitsesta soola ja pipraga.
- Küpseta köögiviljad koos kanaga, lisa need eraldi ahjuplaadil ahju siis, kui kana on juba 15 minutit küpsenud.
- Serveeri kana köögiviljadega.