Tomati-kookoskastmes küpsenud kalkuniliha
See roog lahendab lihtsasti mure “Mis täna õhtusöögiks teha!” Maitserohkes kastmes küpsenud liha on lõpptulemusena pehme ja mahlane!
Koostisosad
-
Marinaad
- 400-600g Rannamõisa jahutatud kalkuniguljašši
- soola, pipart
- 2-3 sl oliiviõli
- 1 tl paprikapulbrit
-
Kaste
- 1 sl võid
- 2 küüslauguküünt
- 2 sl hakitud ingverijuurt
- 0,5 tšillit
- 250 g tomatipastat
- 250 g kookospiima
- 1 tl paprikapulbrit
- 1 purk konservube
- soola, pipart
- 200 g ramen nuudleid (serveerimiseks)
Valmistamine
Vajadusel tükelda kalkuniliha väiksemateks tükkideks, pane kaussi ning lisa ülejäänud marinaadiained. Sega ning lase maitsestuda tunnike.
Seejärel kuumuta pannil 1 sl võid ning umbes sama palju õli. Pruunista kalkunitükid pannil, poole pealt lisa hakitud küüslauguküüned, ingver ja tükeldatud tšilli. Kuumuta läbi ning vala pannile tomatipasta ja kookospiim. Sega juurde ka paprikapulber. Hauta rooga kaane all madalal kuumusel umbes 20 minutit. Vahetult enne valmimise lõppu lisa voolava veel loputatud oad. Maitsesta lõplikult!
Keeda ramen nuudleid soolaga maitsestatud vees umbes 4 minutit. Nõruta ning sega hautisesse!