Tomatikastmes kanatiivad
See õige hea retsept kanatiibadest, mõnusalt mahlased ja maitsekad. Kanatiivad sobivad eriti hästi sellisteks päevadeks, kus tunned, et tahad veidike patustada aga seda ainult parimal viisil.
Koostisosad
-
- 500 g Rannamõisa broileritiibasid
- 2 tl maisitärlist
- 150 g naturaalset tomatikastet
- 2 tl worcestershire kastet
- 1 tl sojakastet
- sool
- fariinsuhkur
- õli
Valmistamine
Pane suure potipõhja väheke vett, lase vesi keema, lisa kanatiivad, kata pott kaanega ning keeda 10 minutit. Kurna kanatiivad ja jahuta täielikult. Kuni kanatiivad jahtuvad, siis tee valmis tomatikaste. Sega väikeses potis tomatipasta, worcestershire kaste ja sojakaste, kuumuta keemiseni ning maitsesta soola, pipra ja fariinsuhkruga.
Kuumuta kõrge äärega pannil õli ja prae kanatiivad kuldseks, pane paberrätikule nõrguma, maitsesta soolaga. Eemalda kanatiibade alt paberrätik ja kalla tiibale tomatikastet ning sega läbi. Võid seda rooga valmistada ka ahjus!