postthumb
6
15 min min
Grilltoidud

Tomatimarinaadis kanaliha

Selle marinaadi puhul on tegemist klassikalise tomatimarinaadiga, mis sobib imehästi linnulihale. Seepärast võid marinaadi pista nii kanatiivad, -poolkoivad, filee või kintsuliha. Ka marinaad ise saab valmis imekiirelt – mikserda lihtsalt komponendid ühtlaseks ning vala linnulihale maitsestuma!

Koostisosad

    • 1,5 kg Rannamõisa jahutatud broilerikoivatükke
    • soola
  • Marinaad:
    • 200 g tomatipastat
    • 1 väiksem sibul
    • 1 sl pehmet mett
    • 2 sl sidrunist pressitud mahla
    • 1 tl jahvatatud paprikapulbrit

Valmistamine

Mikserda marinaadi ained ühtlaseks ning vala kanalihale. Lase marineerida vähemalt 3 tundi, kuid veel parem üleöö. Vahetult enne grillimist eemalda lihadelt üleliigne marinaad, maitsesta seejärel soolaga ning küpseta grillil lihad valmis.
Kui küpsetad seda liha ahjus, siis pane linnuliha koos marinaadiga ahjuvormi ning küpseta 180 kraadi juures ca 40 minutit (kondiga liha). Fileede puhul on küpsemisaeg pisut väiksem - ca 30 min!
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun