postthumb
4-le
40 min
Pearoog
Lihtne

Tomatitega grillitud toorvorstiroog

Šašlõkivorstid on äärmiselt maitsvad – maitserikkad, mahlased, kuid samas madala rasvasisaldusega. Nendest samadest toorvorstidest saab lihtsasti valmistada ühe suurepärase vormiroa, mis valmib kiirelt.

Koostisosad

    • 600 g kartuleid
    • 1 porru, valge osa
    • 4 küüslauguküünt
    • 500 g Rannamõisa šašlõkitoorvorste kalkunilihast
    • soola, pipart
    • oliiviõli
    • kimp oreganot
    • 2 tomatit

Valmistamine

Viiluta kartulid ning keeda soolaga maitsestatud vees valmis. Nõruta ning aseta siis kartuliviilud õliga piserdatud ahjuvormi. Maitsesta soola ja pipraga.Selle peale pane viiludeks lõigatud porru ja viilutatud küüslauguküüned. Aseta peale toorvorstid. Laota siis peale oregano ning tomativiilud. Maitsesta soola ja pipraga ning piserda üle oliiviõliga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures u 15 minutit. Seejärel küpseta grillrežiimil seni, kuni toorvorstid jumekaks muutuvad.

NB! Lisa vormi ka keedetud bataate ja porgandeid

Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun