Ühe ampsu tortiljataskud
Need tortiljataskud sobivad imehästi peolauale. Eriti veel siis, kui piduliste hulgas on ka lapsi. Nende ampsude sisse on peidetud meeldivas koguses krõmpsuvaid köögivilju ning pisut sinki ja sulatatud juustu!
Koostisosad
-
- 1 suurem tortilja (Ø24cm)
- pestot ja sulatatud juustu
- 1 pk broilerifileesinki
- paprikat, porgandit, kurki
Valmistamine
Otsi välja ca 7 cm läbimõõduga ümmargune vorm või klaas ning vormi tortiljast välja 9 pisikest ringi. Määri osad ringidest kokku pestoga ning osad sulatatud juustuga. Seejärel kasuta sama vormi ning lõika singiviiludest välja 9 ringi. Kata sinkidega tortiljaringid. Seejärel lõika paprika peeneteks ribadeks ning kasutades julienne-lõikurit, ribasta kooritud porgand ning kurk (koorimata). Aseta köögiviljaribad tortiljadele (ära üle kuhja, kuna muidu ei saa suupistet voltida). Seejärel tõsta ääred kokku ning kinnita pisikese pesulõksu või grilltiku otsaga. Serveeri!
Foto: Ragne Värk