postthumb
Pearoog

Trühvlid musta ploomi ja broileri rinnalihaga

Soovite valmistada miskit lihtsat ning kiiresti valmivat suupistet? Aga palun – toorjuustu trühvlid musta ploomi ja suitsukanaga. Midagi erilist vahelduseks tavapärastele soolastele ampsudele. Väga suuri oskusi see retsept samuti ei vaja – kokkusegatud toorjuustumass on äärmiselt lihtsasti vormitav ning tänu sellele ka ilma suurema vaevata valmiv. Antud kogusest tuleb ca 20 keskmise suurusega trühvli suupistet. Kindlasti ühed meeldivad üllatajad peolaual.

Koostisosad

    • 50 g kuivatatud musta ploomi
    • 175 g suitsutatud broileri rinnaliha
    • 175 g toorjuustu
    • 1-2 tl värsket hakitud tüümiani
    • mandleid (hakituna)
    • idusid

Valmistamine

Haki ploomid ja broileri rinnaliha hästi peeneks ning sega kokku toorjuustuga. Lisa hakitud tüümian. Lase jahedas taheneda vähemalt 30 min. Seejärel vormi toorjuustumassist väikesed pallid ning veereta neid hakitud mandlites. Kaunista trühvlid idudega ning serveeri.


Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun