postthumb
4-le
Pearoog

Tšahhobili ehk gruusia broilerihautis

Lihtsalt ja kiirelt valmiv broilerihautis, kus võid soovi korral kintsuliha asendada ka broilerifileega. Maitsekama toidu saad, kui kasutad õli asemel võid.

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa broileri kintsuliha
    • paneerimiseks jahu
    • praadimiseks õli
    • soola ja musta pipart
    • 2 sibulat
    • 2 küüslauguküünt
    • 400 g tomatipüreed
    • 0,5 dl valget kuiva veini
    • 2 dl kanapuljongit
    • 1 tl suhkrut
    • serveerimiseks hakitud peterselli
    • keedetud riisi

Valmistamine

Lõika kintsuliha pooleks. Veereta lihatükke jahus ja pruunista pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale ja hoia soojas. Prae pannil õlis hakitud sibulat ja küüslauku paar minutit. Lisa tomatipüree, vein ja puljong. Maitsesta suhkruga. Lisa broileritükid ja sega läbi. Hauta tasasel tulel kaane all 15- 20 minutit. Vajadusel lisa soola ja pipart. Raputa peale hakitud peterselli ja serveeri keedetud riisiga.


Foto: Angeelika Kang

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun