postthumb
4-le
Lõunasöök

Tüümiani- apelsinibroiler

Prantsusepärase pikantse sidrunikana juurde paku sidruniviile ja keedetud riisi või kartuleid. Meega maitsestatud veinikastmega kanaroog valmib kiirelt ja lihtsa vaevaga.

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • 1 dl jahu
    • praadimiseks õli
    • soola ja musta pipart
    • 1 apelsini riivitud koor ja mahl
    • 1 tl kuivatatud tüümiani
    • 1 dl kuiva valget veini
    • 50 g võid

Valmistamine

Lõika broilerifileed väiksemateks tükkideks ja veereta neid jahus. Kuumuta pannil õli ja pruunista kanafileed mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja pipraga. Riivi juurde apelsinikoor ja pressi mahl. Lisa ka tüümian ja vein. Hauta kaane all 10 minutit, vahepeal kanafileesid ümber pöörates. Tõsta tulelt, lisa või ja lase kaane all sulada. Serveeri kohe keedetud pastaga.


Foto: Angeelika Kang

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun