postthumb
3
30 min
Pearoog

Valge veini ja apelsinikastmes broilerikintsud

Tegemist on sellise roaga, mis valmib alla tunni ning saab valmis ilma suurema vaevata. Kui Teil juhtub külmkapis üle olema del valge veiniga, siis tasuks selle roa valmistamisel kindlasti mõelda. Lõpptulemusena valmib suurepärane kanaliharoog, kus kaste annab roale veelgi maitsvama noodi. Paku koos spagettide või riisiga.

 

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud broilerikintse
    • soola
    • 2 dl valget veini
    • 1 apelsin
    • 1-2 sl mett

Valmistamine

Hõõru broilerikintsud soolaga kokku ning pruunista õliga kaetud pannil (naha pool all) kuni need on kuldpruunid. Pruunista ka teiselt poolt. Seejärel vala juurde valge vein. Lõika apelsin pooleks ning pressi poole apelsini mahl pannile. Teine pool apelsinist tee sektoriteks ning aseta broilerikintsude vahele. Sega juurde ka mesi ning vajadusel soola. Seejärel lase kaane all haududa madalal kuumusel 20 minutit. Paku koos spagettide või riisiga.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun