postthumb
4
20 min
Salatid

Värske kartuli salat väikese vimkaga

Sel salatil on väike vimka – nimelt on siin salatis peale kartuli ja kana seltsiks veel magus viinamari. Kui külmkapis juhtub olema küpsetatud gill-liha, siis saab ka seda ideaalselt siinsess retseptis ära kasutada. Retsept ilmus ka ajakirjas Maret (maikuu2014).

Foto: Ragne Värk

 

Koostisosad

    • 800 g (väikeseid) kartuleid
    • 300 g kanafileed
    • 200 g heledaid viinamarju
    • 50 g parmesani
    • 100 g Kreeka jogurtit
    • 2 tl mahedat sinepit
    • soola
    • pipart
    • õli

Valmistamine

Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kui juhtuvad olema suured kartulid, siis lõika need väiksemateks tükkideks. Tambi kanafileed toidukile vahel õhemaks ja prae pannil õlis mõlemalt poolt küpseks. Maitsesta soola ja pipraga. Laske jahtuda ning lõika väiksemateks tükkideks. Poolita viinamarjad ning riivi parmesan. Sega kokku retsepti neli esimest koostisainet. Eraldi sega kokku Kreeka jogurt ja sinep ning lisa teiste komponentide hulka. Vajadusel maitsesta. Serveeri.

Talvisel ajal kasuta tavalist kartulit.

Lisaks kartulile kasuta ka porgandit, kaalikat!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun