2
2 h 30 min
Lõunasöök
Gluteenivaba
Ahjus küpsetatud veinised pardikoivad
Pardikoivad on jaheda hooaja hittroog. See on maitsev mugavustoit, mis on toitev ning soojendav. Pardikoivad valmivad tegelikult väga lihtsasti, vaja on varuda lihtsalt pisut aega nende küpsemisel!
Koostisosad
-
- 2 Rannamõisa jahutatud pardikoiba
- soola, pipart
- 3 küüslauguküünt
- mõned petersellioksad
- 1 dl punast veini
- 2 tl võid
Valmistamine
Kuumuta ahi 200 kraadini. Maitsesta pardikoivad soola ja pipraga ning tõsta ahjuvormi. Suru küüslauguküüntele noa seljaga kergelt peale ning pane koos peterselliokstega ahjuvormi. Vala juurde vein. lisa pardikoibadele võitükid. Kata vorm kaane või fooliumiga. Alanda ahjutemperatuur 160 kraadini ning küpseta koibasid ahjus 2 tundi ja 20 minutit.