Vrapp kanaliha ja küüslaugu-sinepikastmega
Üks maitsev “kiirtoit”, mis sööjates kindlasti poolehpoidu leiab. Küüslaugu-sinepikaste lisab tortiljale veidike särtsu ning head maitset. Lisaks on hea võimalus ära kasutada pühadest järelejäänud mune.
Koostisosad
-
- 4 tortiljat
- 50 g värsket kurki
- 350 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
- 75 g krevette (kooritud kogus)
- 4 tl tšillit, peeneks hakituna
- 3 muna, keedetuna
- jääkapsalehti
- soola, pipart
-
Kaste
- 125 g hapukoort
- 1,5 sl mahedat sinepit
- 1 küüslauguküüs
- 0,25 tl mett
Valmistamine
Tükelda kanafileed ning prae pannil valmis, vahepeal soola-pipraga maitsestades. Vahetult enne praadimise lõppu sega sisse krevetid ja tšilli. Lõika kurk õhukesteks viiludeks ning seejärel ribadeks, tükelda muna. Sega kastmeained omavahel ning maitsesta soola-pipraga.
Aseta tortiljad alusele. Määri peale pool kastme kogusest. Laota tortiljadele jääsalat, selle peale pane praetud kana-krevetisegu. Kõige peale aseta muna ja kurgiribad. Nirista peale ülejäänud kaste. Keera tortilja otsad üksteise peale ja serveeri!