100g tootes keskmiselt:
Ahjubroiler õrna küüslauguga
Koostisosad
broiler (74%), vesi, rapsiõli, oliiviõli, sool, kuivatatud köögiviljad (küüslauk (0,3%), petersell), dekstroos, VADAKUPULBER, KOOREPULBER (sh PIIM), LÕSSIPULBER, kuivatatud karulauk, paksendaja (guaarakummi) lõhna- ja maitseained (sh PIIM). Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, soja, sellerit, muna, sinepit ja sulfiteid.
Valmistamine
Võta küpsetuskotiga broiler pakendist välja ja aseta ahjupannile kuupäevaga külg ülespoole. Keskmine küpsetusaeg 1 kg liha kohta temperatuuril 180–200 °C on 60 minutit. Krõbedama naha saamiseks võib küpsetamise lõpus küpsetuskoti pealt avada ja röstida broilerit grillelemendi all kuni 10 minutit.
Lisainfo
Ahjubroiler õrna küüslauguga sobib hästi nii argi- kui ka pidupäevalauale. Maitsestasime broileri juba sinu eest ära, andes sellele seekord õrna küüslaugu maitsenüansi. Sinul jääb vaid kana ahju panna ja küpsemise ajal saad valmistada mõnusa praekõrvase. Küpsetamise juhendi leiad pakendilt.