100g tootes keskmiselt:
Broilerikebab
Koostisosad
Broilerikintsuliha nahaga (42%), broileri rinnafilee (23%), kananahk, NISUkiud, sool, vürtsid, dekstroos, lõhna- ja maitseained (sisaldab SELLERIT), paksendaja (ksantaankummi)), 9% toiduäädikhape (pehmendatud joogivesi, äädikhape), punase peedi ekstrakt. Toode võib sisaldada vähesel määral muna, piima, soja, sinepit ja sulfiteid.
Valmistamine
Grilli hõõguvatel sütel 13 minutit, liha aeg-ajalt keerates.
Pannil valmistamiseks prae 13 minutit.
Ahjus valmistamiseks küpseta 180 °C juures 20 minutit.
Enne küpsetamist võta toode kindlasti karbist välja.
Lisainfo
Broilerikebab on heaks vahelduseks tavapärastele argiõhtusöögivalikutele. Broilerikintsulihast ja -fileest valmistatud vardaid on lihtne küpsetada ning need annavad kokkamiseks ka palju inspiratsiooni. Neid saab pakkuda näiteks iseseisvalt kartulite ja köögiviljade kõrvale, aga miks mitte panna ka näiteks salati ning kastmega pita või lavaši vahele. Julget katsetamist!