100g tootes keskmiselt:
Hõrk broilerišašlõkk
Koostisosad
Broileri kintsuliha nahaga (85%), vesi, sool, suhkur, ürdid ja vürtsid (sibul, must pipar, küüslauk, petersell) (sh SULFITID), paksendajad (ksantaankummi, karrageen), lõhna- ja maitseained, dekstroos. Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, piima, muna, soja, sellerit ja sinepit. Liha päritolu: EL
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 40 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C. Pärast küpsetamist lase lihal paar minutit kaane või fooliumi all järelküpseda.
Lisainfo
Hõrk broilerišašlõkk on tõestus sellest, et imemaitsva marinaadi saab ka kõige lihtsamatest, kodus alati olemas olevatest asjadest. Võtsime kausitäie broilerikintsuliha, lisasime veidi soola, pipart, küüslauku, sibulat ja peterselli ning jätsime maitsestuma. Ning tulemuseks on üks suurepäraselt hõrk šašlõkk!
