100g tootes keskmiselt:
Jogurtimarinaadis broilerišašlõkk
Koostisosad
Broileri kintsuliha nahata (79%), vesi, rapsiõli, sool, suhkur, JOGURTIPULBER (0,4%), dekstroos, KOOREPULBER (sh PIIM), LAKTOOS, maltodekstriin, PIIMAPULBER, vürtsid ja ürdid, pärmiekstrakt, maisitärklis, puhverdatud äädikhape, paksendaja (guarkummi), antioksüdant (sidrunhape), lõhna- ja maitseained. Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, muna, soja, sellerit, sinepit ja sulfiteid. Liha päritolu: EL
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 40 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C. Pärast küpsetamist lase lihal paar minutit kaane või fooliumi all järelküpseda.
Lisainfo
Jogurtimarinaadis broilerišašlõkk jääb küpsetamisel eriti pehme just tänu oma marinaadile. Jogurt annab lihale mahedat maitset ja selles olevad piimhappebakterid muudavad liha pehmemaks. Nahata broilerikintsuliha on justkui loodud grillimiseks ning koos jogurtimarinaadiga on suussulav tulemus garanteeritud.
