100g tootes keskmiselt:
Krõbe meepart
Koostisosad
Part (81%), suhkur, pruun suhkur, SOJAKASTMEPULBER, köögiviljad, söögisool, lõhna- ja maitseained, MESI (0,6%), vürtsid, karamell (sh maltodekstriin), antioksüdandid (askorbiinhape (L-), naatriumaskorbaat), paksendajad (guarkummi, ksantaankummi), happesuse regulaatorid (sidrunhape, naatriumatsetaat, naatriumtsitraat), äädikas.
Valmistamine
Võta part pakendist välja ja aseta ahjunõusse. Keskmine küpsetusaeg 1 kg liha kohta temperatuuril 160 °C on 60 minutit.
Lisainfo
Krõbe meepart on iga peolaua ehe. Parti me tavaliselt küll igapäevaselt ei söö, kuid sellegipoolest ei tasu selle valmistamist peljata. Praad on juba eelnevalt maitsestatud mitmel pool populaarse meemarinaadiga, mis annab lihale õrnalt aimatava magusa nüansi, ja ka valmistamisjuhend on kaasas – küpsetusaeg 1 kilo liha kohta 160-kraadises ahjus on tund aega. Seega keskmiselt 2-3 tundi pardi kohta. Tulemuseks on mahlane liha ning täiuslikult krõbeda pinnaga pidulik õhtusöök.