100g tootes keskmiselt:
Mee-sinepi ahjubroiler
Koostisosad
broiler (78%), vesi, taimeõlid (rapsiõli, päevalilleõli, täielikult hüdrogeenitud rapsiseemned), SINEP (0,6%) (vesi, äädikhape, SINEPISEEMNED, suhkur, sool, vürtsid), mesi (0,6%), sool, vürtsid (pipar, kurkum, sibul), antioksüdant (sidrunhape), stabilisaator (naatriumtsitraat), paksendajad (guarkummi, ksantaankummi), glükoosisiirup, veiniäädikas. Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, muna, soja, piima, sellerit, sinepit ja sulfiteid.
Valmistamine
Võta küpsetuskotiga broiler pakendist välja ja aseta ahjupannile kuupäevaga külg ülespoole. Keskmine küpsetusaeg 1 kg liha kohta temperatuuril 180–200 °C on 60 minutit. Krõbedama naha saamiseks võib küpsetamise lõpus küpsetuskoti pealt avada ja röstida broilerit grillelemendi all kuni 10 minutit.