100g tootes keskmiselt:
Mustika ahjubroiler
Koostisosad
broiler (82%), vesi, suhkur, mustikad (0,6%), pektiin, säilitusaine (kaaliumsorbaat), sool, vürtsid (küüslauk, sibul, paprika, SINEP, rohelised tomatid), lõhna- ja maitseained, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, sidrunhape, naatriumtsitraat), antioksüdant (askorbiinhape), paksendajad (guarkummi, ksantaankummi), dekstroos.
Valmistamine
Võta küpsetuskotiga broiler pakendist välja ja aseta ahjupannile kuupäevaga külg ülespoole. Keskmine küpsetusaeg 1 kg liha kohta temperatuuril 180–200 °C on 60 minutit. Krõbedama naha saamiseks võib küpsetamise lõpus küpsetuskoti pealt avada ja röstida broilerit grillelemendi all kuni 10 minutit.
Lisainfo
Mustika ahjubroiler saab oma maitse Rannamõisa armastatud mustikamarinaadist, mis viib maitsemeeled justkui südasuvesse rändama. Marinaadis on metsamarjade magus hapukus ideaalselt ühendatud vürtsidega ning tulemuseks on üks eriti maitsev praad. Ahjubroiler on pakendis juba küpsetuskotis, nii et ka selle küpsetamine on imelihtne.