100g tootes keskmiselt:
Pipramarinaadis broilerišašlõkk
Koostisosad
Broileri kintsuliha nahata (82%), vesi, rapsiõli, sool, vürtsid (must pipar (0,4%), küüslauk, sibul), säilitusaine (naatriumatsetaat), antioksüdant (naatriumaskorbaat), lõhna- ja maitseained. Toode võib sisaldada vähesel määral gluteeni, piima, muna, soja, sellerit, sinepit ja sulfiteid. Liha päritolu: EL
Valmistamine
Grilli liha hõõguvatel sütel 20 minutit, prae pannil 20 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures 40 minutit. Küpseta toode vähemalt sisetemperatuurini +75 °C. Pärast küpsetamist lase lihal paar minutit kaane või fooliumi all järelküpseda.
Lisainfo
Pipramarinaadis broilerišašlõkk on pühendatud särtsakate toiduelamuste austajaile. Nahata broilerikintsulihast valmistatud šašlõkk küll päris tuld sülgama ei pane, aga mõnusalt suud kõditava maitse pipramarinaad siiski annab. Proovida tasub kindlasti, kasvõi selleks, et tunda, kui hästi elav pipar ja kerge broileriliha kokku sobivad.
